tasos 2.0 20vt έγραψε:ribas έγραψε:γεια σας παιδια να πω και εγω την γνωμη μου μετα την προταση του φιλου zoyr1 που ειπε να γινει μια συζητηση να πω και εγω την γνωμη μου θα προτεινα εαν ειναι εφικτο της ποινες καθε φορα που θα ειναι να δωθουν σε καποιο μελος να γινεται ενα δημοψηφισμα μεσα απο ολλα τα μελη το club και οχι μονο απο τους mods για ποιον λογω να γινονται μονο αυτη κακοι δεν θελω σε καμια περιπτωση να κρινω την δουλεια την οποια κανουν τα παιδια ειναι αψογη αλλα πιστευω οτι εαν γινεται απο ολλους μας ειναι ποιο σωστο για ολλους τους προφυλασουμε και αυτους απο το να φαινονται μονο αυτη πιστευω οτι μπορουμε να κρινουμε μονοι μας δημοκρατικα και να μην ριχνουμε το βαρος μονο στους υπευθηνους χωρις αυτο να σημαινει οτι κοποιοι απο εμας θα ειναι οι κριτες των παντων σε οτι γραψει ο καθενας και καθως θα πρεπει ο καθενας να καταλαβει οτι δεν ειμαστε sait πρωσοπικης προβολης και και sait που μπορουμε να γραφουμε και να λεμε οτι να ναι και μονο πχ οταν ειναι να βαλουμε η οταν βαλαμε μια κοντρα πανω απο ολλα ειμαστε μια παρεα ευχαριστω ειπα απλα την αποψη μου .........
Σε όλα τα φόρουμ υπαρχουν κανόνες που όλα τα μέλη οφείλουν να τους σέβονται!!!!!! Οι mod τηρουν αυτούς τους κανόνες και ανάλογα με την περίπτωση αντιδρούν χωρίς να έχουν να δώσουν λογαριασμό στα υπόλοιπα απλά μέλη!!!! Απλά έχουν την υποχρέωση να ενημερώνουν για το λόγο της ποινής!!!!!! Σχολιασμός της απόφασης των mod απαγορεύεται από τα υπόλοιπα μέλη και είναι λόγος για ban Τα μέλη που δε συμφωνούν με τους κανονισμούς ενός φόρουμ και νιώθουν ότι αδικούνται απλά έχουν το δικαίωμα να αποχωρήσουν!!!!!! Όταν κάποιος κάνει εγγραφή σε ένα φόρουμ πριν γίνει αποδεκτός κάνει κλικ στην επιλογή ότι αποδέχεται τους όρους και τους κανονισμούς του για να γίνει μέλος . Μετά είναι ανέντιμο να αμφισβητεί αυτά τα οποία δέχτηκε στην αρχή!!!! Όσο για την συλλογική αποδοχή μιας ποινής είμαι κάθετα αντίθετος αφού επίσημοι εκφραστές των κανονισμών είναι οι mod που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους στην περίπτωσή μας και μάλιστα είναι και πολύ ελαστικοί!!! Εδώ για μια συνάντηση και δε μπορούμε να βγάλουμε άκρη!!! Σκέψου να χρειαστεί να αποφασίσουμε και για ποινή!!!!!!! Εντελώς θα διαλύσουμε!!!!!!!!!!!!! Για αποφάσεις για οποιοδήποτε ζήτημα στα πλαίσια του φόρουμ αποκλειστικά την ευθύνη έχει μόνο η διαχειριστική ομάδα και κανείς άλλος!!!!!!!! Αυτό γίνεται σε όλα τα σοβαρά φόρουμ παγκοσμίως!!!! Εμείς θα αποτελέσουμε εξαίρεση???
Tασο μου δηλαδη σας πειραξε ο τροπος μου και εσεις ακολουθητε πιστα τους κανονες
αφου λες οτι γινεται σε ολα τα κλαμπ μηπως θελεται να δειτε σε τι υφος γραφεται εσυ ο σισμαν ο γιωργος20βτ και ο χριστοφορος
στο ντραγκστερ ινφο, η εκει δεν εχουν κανονες γιατι ειδα οτι το κλειδωσαν το ποστ, και τωρα στον ηρακλη δεν ειδα να μπει γραφτα κανεις
ασε τα τηλεφωνα, ουτε θα με μπαναρη ατομο που δεν εχει καν κουπε, γιατι νομιζω οτι εδω ειναι κλαμπ για κουπε
και μην μου πειτε οτι ειναι παλιο μελος διακρισεις δεν υπαρχουν.